Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1
    Member
    Dołączył
    4.08.2014
    Postów
    5
    Postawił
    1
    Piwa otrzymane
    11 (5)

    PL Błąd przy " wygeneruj miniatury do filmu"

    Witam, próbując wykonać screeny wyskakuje mi następujący błąd: "Wystąpił problem podczas otwarcia pliku! Prawdopodobnie nie masz zainstalowanych odpowiednich kodeków audi-wideo."

    Zainstalowałem jakieś nowe kodeki, ale nadal wyskakuje ten błąd, proszę o pomoc.

  2. 10mario upija się na koszt:

    W (6.08.2014)

  3. #2
    Professional Uploader Avatar Léon
    Dołączył
    16.12.2013
    Skąd
    Paryż
    Postów
    5 411
    Postawił
    33
    Piwa otrzymane
    16 407 (4 968)

    Domyślnie

    generuj screeny programem media player classic.
    ppm>Plik>Zapisz miniatury




  4. Léon upija się na koszt:

    W (6.08.2014)

  5. #3
    Member
    Dołączył
    4.08.2014
    Postów
    5
    Postawił
    1
    Piwa otrzymane
    11 (5)

    Domyślnie

    Tylko, że jak chcę wysyłać już plik i daję podziel na segmenty to znów ten błąd z kodekiem wyskakuje... Co zrobić?

  6. 10mario upija się na koszt:

    W (6.08.2014)

  7. #4
    Avatar qujot
    Dołączył
    8.10.2006
    Wiek
    20
    Postów
    240
    Postawił
    795
    Piwa otrzymane
    1 390 (909)

    Domyślnie

    W opcjach mailshare odznacz automatyczne robienie miniatur

    Wytaptane z HTC One

  8. qujot upija się na koszt:

    W (6.08.2014)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
  • BB Code jest Włączony
  • EmotikonyWłączony
  • [IMG] kod jest Włączony
  • [VIDEO] code is Włączony
  • HTML jest Wyłączony
  • Trackbacki : Wyłączony
  • Pingbacki : Wyłączony
  • Refbacki : Włączony